dahua_security_logo.jpg

DAHUA Technology

Dahua er én af de førende producenter indenfor videoovervågning. Dahua leverer og producerer b.la. video IoT-løsninger, professionelle droner, robotteknologi, RFID og videokonferencesystemer, end-to-end sikkerhedsløsninger mv. Dahua levere også adgangskontrol, hvilket fortsætter med at blive mere udbredt på markedet. 

Dahua er en højteknologisk virksomhed, hvis teknologiske produkter, systemer og tjenester oftest anvendes i trafik, offentlig sikkerhed, finans, banker og virksomhedsledelse mv. Dahua er derfor en anerkendt virksomheder, hvis systemer, løsninger og produkter er anset blandt professionelle.

Dahua er blevet anerkendt som et certificeret teknologicenter, på baggrund af deres højteknologiske løsninger. Dahua er også blevet kåret som nr. 2 for femte år i træk inden for CCTV og videoovervågningsudstyr i det globale marked. 

Dahuas produkter bliver benyttet i 180 lande og virksomheden har kontorer og datterselskaber i hele verden, heriblandt Europa. Det har den fordel for Dahuas kunder at har Dahuas tjenester af højeste kvalitet til rådighed.